Welkom bij Group D&D - Uw geknipte totaalleverancier.

Een volwaardig totaalleverancier, die een meerwaarde levert aan jullie én de gehele kapperssector. Dat willen we - nog meer en nog beter - voor u zijn.

D&D Hair & Beauty

Om jullie nog beter van dienst te zijn, zijn we naast onze fysieke winkels in Beringen en Leuven gestart met een webshop waar u 24/24 uw bestelling online kan doorgeven. In tegenstelling tot andere shops zal die van D&D enkel toegankelijk zijn voor kappers & studenten, na registratie. Zo blijven de voordelige kappersprijzen enkel vor jullie beschikbaar.
Naast de traditionele merken, blijven we ons volop inzetten op het aanbieden van (nieuwe) exclusive brands zoals Barba Italiana - Lendan - KIS & Barber Mind.

Update Academy

Drie jaar geleden zijn we met het ambitieuze plan gestart om van Update Academy het nummer 1 opleidingscentrum voor de kapper van België te maken. Met deze doelstelling voor ogen blijven we onszelf elke dag motiveren om voor jullie tot het uiterste te gaan. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan jullie succes.

Ondertussen is Update Academy reeds uitgegroeid tot een bruisende 'Hair University' waar menig kappers graag vertoeven. De nieuwe formules rond 'ABC Cutting' en onze barberschool zijn zeker de moeite waard.

Update Academy is zowel door de Vlaamse overheid via de kmo-portefuille als door het Paritair Comité 314 erkend als opleidingscentrum. Hierdoor kunnen zowel werkgevers als werknemers een tegemoetkoming bekomen.

D-Design Interieur

Van exclusief concept tot totaalrealisatie. Volledig volgens uw dromen creëren en realiseren wij uw exclusief project. Dit totaalconcept omvat zowel eigen ontworpen meubilair als passend meubilair van topmerken.
Wij tekenen uw volledig project tot in de kleinste details uit: meubilair, stoelen, ontvangstbalie... Maar ook vloer, verlichting, muurbekleding, schilderwerken, gyprocwerken, sanitair, elektriciteit en airco.

Alle stijlen en materialen zijn mogelijk. Onze interieurarchitect tovert uw initiële ideeën of wensen om naar een verassend en functioneel ontwerp.
Voor de technische realisatie en plaatsing van het maatmeubilair en alle bijhorende technieken schakelen we, onder onze coördinatie, vaste partners in die voldoen aan de door ons gestelde hoge eisen.

Bent u een starter of is uw bestaande zaak aan vernieuwing toe? Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Heusden-Zolder.
Wij tonen u graag onze mogelijkheden en bespreken al een eerste keer uw project. Nadien gaat onze gespecialiseerde interieurarchitecte aan de slag voor een verassend ontwerp.